dissabte, 5 de maig del 2012

Balcó comestible en permacultura, demà a Biocultura


Demà a les dotze del matí oferiré una conferència-taller convidat pels amics d'Ecohabitar. El tema serà una aproximació al balcó comestible en el qual explicarem algunes tècniques per millorar el cultiu d'hortalisses en terrassa. Aquestes tècniques, com ara el vermicompostatge o l'ús de materials reciclats per fer un reg gota a gota, normalment s'expliquen poc o no s'expliquen en les webs especialitzades en cultius de balcó. Per aquesta raó us pot interessar venir, tant si sou novells i voleu començar, com si ja sou experts en el tema i teniu ganes d'aprofundir i aprendre una perspectiva nova.
Com en altres anys, al llarg de la conferència abordarem també com és el procés de disseny en permacultura, de manera que si us interessa una introducció ràpida a com es treballa en el disseny en permacultura, també us resultarà útil venir.

A partir de la setmana vinent anirem explicant en aquesta web alguns dels continguts del taller, entre ells la construcció d'un vermicompostador a partir de materials reciclats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons